Onlinecoaching

Onlinecoaching är en helhetslösning med fokus på både kost och träning där vi tillsammans jobbar mot att uppnå dina önskade resultat samtidigt som vi bygger upp en hållbar livsstil. Oavsett om din målsättning är viktuppgång, viktnedgång, bygga muskler eller hitta din balanserade livsstil så utgår min onlinecoaching alltid från välmående och hållbarhet. Det finns inga rätt eller fel och vi kommer alltid utgå ifrån dig och dina förutsättningar i kombination med önskade resultat. 

Mitt mål är att du ska lära dig äta och träna rätt, på ett sätt som håller i längden. Du kommer äta mat du tycker om och genomföra träning som du tycker är roligJag ger dig redskapen för att även efter vår coachingperiod kan fortsätta ett friskt och hälsosamt liv på egen hand. Startar du onlinecoaching med mig startar du samtidigt din egen livsstilsförändring.

Detta ingår

personlig tränare och kostrådgivare på gymmet

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av att komma igång? Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation via formuläret nedan eller direkt till kontakt@michaeladahlstrom.se. No strings attached.

Fler tjänster

Kostcoaching

Passar dig som behöver hjälp att styra upp dina kostvanor så de matchar dina mål. Upplägget är individanpassat och löpande coaching ingår.

Träningsupplägg

Träningsupplägg för dig som behöver hjälp att komma igång med träningen, få ny inspiration eller vill fortsätta utvecklas.

Stäng meny