Onlinecoaching

Onlinecoaching är en helhetslösning med fokus på både kost och träning där vi tillsammans jobbar mot att uppnå dina önskade resultat samtidigt som vi bygger upp en hållbar livsstil. Oavsett om din målsättning är viktuppgång, viktnedgång, bygga muskler eller hitta din balanserade livsstil så utgår min onlinecoaching alltid från välmående och hållbarhet. Det finns inga rätt eller fel och vi kommer alltid utgå ifrån dig och dina förutsättningar i kombination med önskade resultat. 

Mitt mål är att du ska lära dig äta och träna rätt, på ett sätt som håller i längden. Du kommer äta mat du tycker om och genomföra träning som du tycker är roligJag ger dig redskapen för att även efter vår coachingperiod kan fortsätta ett friskt och hälsosamt liv på egen hand. Startar du onlinecoaching med mig startar du samtidigt din egen livsstilsförändring.

Detta ingår

  • Skräddarsytt kost- & träningsupplägg baserat på dina mål.
  • Inlogg till egen profil i app där inrapporteringar sker, ditt kost- & träningsupplägg finns tillgängligt samt överblick av dina resultat.
  • Kontinuerlig kommunikation i form av inrapporteringar som sker på förutbestämda dagar. Dessa är till för att säkerställa att allt går enligt plan och fånga upp eventuella utmaningar.
  • Tracking av relevanta variabler för att kunna följa resultat, t ex. sömn, steg, hunger, kroppsmått etc.
  • Justeringar av upplägget vid behov och baserat på dina framsteg.
  • Tillhörande videos som visar utförande och teknik till alla övningar som är med i dina träningsupplägg.
  • Möjlighet att ladda upp videos när du själv utför övningar för att få input och tips på din teknik.
  • Hälsosamma, goda och personligt utformade recept - men även verktyg för att själv sätta ihop måltider.
  • Möjlighet att boka in telefon/videomöte för mer komplicerade frågor och diskussioner där textform inte räcker till, t ex. utmaningar i vardagen eller förklaring av ditt upplägg.
personlig tränare och kostrådgivare på gymmet

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av att komma igång? Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation via formuläret nedan eller direkt till kontakt@michaeladahlstrom.se. No strings attached.

Uppstarter för onlinecoaching sker den 1e varje månad.

Fler tjänster

Kostcoaching

Passar dig som behöver hjälp att styra upp dina kostvanor så de matchar dina mål. Upplägget är individanpassat och löpande coaching ingår.

Träningsupplägg

Träningsupplägg för dig som behöver hjälp att komma igång med träningen, få ny inspiration eller vill fortsätta utvecklas.

Stäng meny