Kostcoaching

Det här är mer än bara en kostupplägg. Oavsett vad du har för målsättning handlar det inte bara om att uppnå de resultat du önskar – du ska även behålla dem. Med hjälp av min kostcoaching kommer du få alla de verktyg du behöver för att skapa förståelse och en trygghet för att klara dig på egen hand efter vår period. Det handlar om att bygga upp en livsstil som fungerar över tid. Grunden till det tror jag är att äta mat du tycker om, på ett sätt som fungerar för dig och skapa rutiner som passar dig. Vi kan äta allt, men inte alltid.

Detta ingår

  • Individanpassat kostupplägg.
  • Inlogg till egen profil i app där inrapporteringar sker och ditt kostupplägg finns tillgängligt.
  • Kontinuerlig kommunikation i form av inrapporteringar som sker på förutbestämda dagar. Dessa är till för att säkerhetsställa att allt går enligt plan och fånga upp eventuella utmaningar.
  • Tracking av relevanta variabler för att kunna följa resultat, t ex. sömn, steg, hunger, kroppsmått etc.
  • Justeringar av upplägget vid behov och baserat på dina framsteg.
  • Hälsosamma, goda och personligt utformade recept - men även verktyg för att själv kunna sätta ihop måltider.
  • Möjlighet att boka in telefon/videomöte för mer komplicerade frågor och diskussioner där textform inte räcker till, t ex. utmaningar i vardagen eller förklaring av ditt upplägg.

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av att komma igång? Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation via formuläret nedan eller direkt till kontakt@michaeladahlstrom.se. No strings attached.

Uppstarter för onlinecoaching sker den 1e varje månad.

Fler tjänster

Onlinecoaching

För dig som är ute efter en helhetslösning där både kost- & träningsupplägg ingår för att nå önskade resultat och samtidigt hitta en hållbar livsstil.

Träningsupplägg

Träningsupplägg för dig som behöver hjälp att komma igång med träningen, få ny inspiration eller vill fortsätta utvecklas.

Stäng meny