Världens bästa vattenflaska

 
Jag måste bara tipsa om denna vattenflaskan från Sagaform! Detta är utan tvekan julklappen jag ville ha utan att jag visste om det. Varje dag sedan julafton har jag haft med mig den vart jag än går. Den står på nattduksbordet när jag ska sova, på soffbordet när jag tittar på TV, på bänken i skolan och i bilen när jag åker och handlar.

Jag är väldigt noga med att dricka mycket vatten och försöker alltid dricka 2-3 liter om dagen. Denna flaskan rymmer ungefär 80cl och gör det väldigt enkelt för mig att hålla koll på vattenintaget. :) Själva fruktkolven går att plocka bort och många gånger använder jag den utan att ha någon frukt i alls. ÄLSKAR den!

Tidigare har jag inte använt frukter eller bär i mitt vatten (förutom lime/citron). Vilka frukter och/eller bär tycker ni är godast att smaksätta ert vatten med? Vill testa allt som går i min nya lilla kärlek!

Ps/ Om ni är sugna på en egen kan ni googla "sagaform vattenflaska fruktkolv" så kommer det upp träffar på flertal återförsäljare!


Hemma Hos Felicia

en sådan skulle jag verkligen behöva!

Svar: Den är grym! :)
MICHAELA DAHLSTRÖM

Jonna

Vatten smaksatt av gurka är himla gott och fräscht tycker jag! :)

Svar: Måste testa med gurka, har inte ens tänkt på det!
MICHAELA DAHLSTRÖM

joré

men åh!! köpte mig en liknande nu precis under efter jul, och det blir verkligen såå gott?? brukar ha frysta hallon i min, vattnet blir så härligt rosa.

Svar: Visst blir det! Jag testade faktiskt precis med frysta hallon, det blev supergott!!
MICHAELA DAHLSTRÖM


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: