En perfekt fredagQuestbar i bitar!

Vad blir det om man slår ihop en avklarad presentation, ett gympass, en räksallad, några glas cola zero, Questbars och senaste avsnittet av Blacklist? Svar: En helt perfekt fredag! Det blev en riktigt bra dag igår för mig.

Dagen började i skolan med vår sista lektion i kursen affärsutveckling, den avslutades med att vi skulle pitcha in vår affärsidé framför klassen och två utav vår föreläsares kollegor. Jag blev den som pitchade min grupps idé, jag som i princip skiter ner mig bara utav tanken att prata inför stora gruppen. Så gissa om jag blev glad när min grupp sedan vann "bästa pitch" med bland annat motiveringen "en säker talare som hade bra kontakt med publiken." Självförtroendeboost!

När skoldagen var slut åkte jag och Johan ner till gymmet och körde ett armpass följt utav hemmagjort sallad, cola zero, Questbars och Blacklist! Om ni har missat Blacklist så MÅSTE ni börja titta på den serien, det är världens bästa! På Netflix finns 2 säsonger och Viaplay släpper avsnitt för säsong 3 nu. :)

Sen tänkte jag bara avsluta med tips på fredags- och lördagsgott: Questbars i bitar! Jag hade två olika smaker hemma som jag delade upp och blandade i en skål. Superduperbra grej! Jag köper mina på MM Sports, men dom brukar finnas att hitta i dom flesta butiker som säljer kosttillskott eller i vanliga hälsokostbutiker.


'zara

Hej! vill du ha en chans att vinna en länk hos mig? Kika då in och anmäl dig till veckans blogg lite längre ner i bloggen! Kram :)

LOVISA [ foto & vardag ]

Hur härligt är det inte när man får cred för det man gjort bra?? :D Alltid kul att bli lite bortskämd med komplimanger

ISA

så smart med questbar i småbitar! fina bilder du tar :)

Svar: Visst är det! Tack så mycket! :)
MICHAELA DAHLSTRÖM

Astrid

Hej! SÅ himla gott!!... Vad är knepet för så bra bildkvalité på bloggen?

Svar: Jag sparar bilderna "för webben" i Photoshop :)
MICHAELA DAHLSTRÖM

classica.blogg.se

låter som en bra dag. kul att ni var den grupp som vann.
hemma gjord sallad är bland de godaste, så man kan välja på precis vad man vill att ha i den.

Astrid

Då måste jag göra något fel...för det gör jag med.. wäh!

Svar: Sparar du bilderna i rätt storlek för din blogg? Sen blir det såklart skillnad på kvalitén om man fotograferar med t ex. mobil jämfört med systemkamera. :)
MICHAELA DAHLSTRÖM

Astrid

Jag sparar bilder i 890 och laddar upp de i 900... Fotar endast med systemkamera om jag inte lägger upp något från Instagram, hehe. Men då blir kvalitén som förväntat helkass ;)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: