Fitbit Charge HR

(Jag har fem fingrar, men mitt pekfinger är bara lite kort haha.....) 

Jag kunde inte hålla mig... Fitbit Charge HR fick följa med mig hem för ett tag sedan. Hittills är jag verkligen supernöjd! Många har aktivitetsarmbandet på armen dygnet runt vilket såklart är toppen för att kunna se resultat över hela sin dag, så använde jag den också i början - men inte längre. Jag använder den istället endast under mina träningspass. Anledning? 1. Det är min förbränning och pulsnivå under fysisk aktivitet jag är intresserad av och 2. Jag älskar att använda vanliga klockor alldeles för mycket.
 
Under träningspassen är den underbar! Den hjälper mig att hålla koll på min aktivitetsnivå under träningspassen. Jag gillar speciellt att kunna ha koll på min puls! Fitbit placerar in pulsnivån i maxpuls, cardio och fettförbränning så jag enkelt ser om min intensitet ligger där den ska. Med hjälp av aktivitetsarmbandet kan jag lättare få svar på varför min utveckling inte går som jag vill. Rent spontant kan jag säga att kaloriförbränningen är så mycket längre än vad man kan tro, haha! När crossen på gymmet visar 400 kcal är det ofta inte mer än 200 kcal jag egentligen har bränt (att det blir så missvisande av maskinerna är pga att maskinerna inte är inställda på min vikt, ålder osv).
 
Kort och gott så älskar jag den! Den hjälper mig att förstå min kropp och förbättra min träning. Tips från mig på bra investering för er som gillar träning! :)

P.s En annan favoritfunktion är att man kan ställa in ett tyst alarm på den - jag sover med den varje natt och vaknar av att den vibrerar lite lätt runt handleden när jag ska vakna. Så skönt jämfört med hemska alarmsignaler!!!Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: