Plugg-Michan


Min semester som jag skrev om i mitt senaste inlägg både började och slutade för längesen. Det har hänt MASSOR sen dess kan jag lova. Jag har vart i Spanien, gått ner i tid på mitt jobb, köpt en ny dator, kickat igång företaget ordentligt igen och börjat plugga(!).

Jag har börjat plugga. PLUGGA! Kan ni tänka er något så knäppt? Jag som bokstavligt talat har pinat mig igenom alla år i skolan och kämpat mig igenom depressioner blev sugen på att börja plugga. Så nu pluggar jag E-business Manager, hittills känns det sjukt jäkla kul och helt rätt! 

Det som dock är det mest relevanta för er av allt som har hänt: Mitt datorköp. För vet ni vad det betyder? Jag kan blogga igen utan att det tar mig flera timmar! Jag kommer inte lova någonting med uppdateringar här i bloggen, men jag hoppas och tror att det kommer bli med frekventa uppdateringar nu. Dels för att jag har en fungerande dator och men framförallt för att jag förhoppningsvis kommer ha mer tid över. 

Nu ska jag käka upp mina supergoda proteinpannkakor (vill ni ha recept?) och sedan har jag tentainlämning om några timmar, så jag måste finslipa på det sista. Hörs snart igen! :)


Jaa! Jag vill gärna veta receptet :D

Svar: Då ordnar vi det! :)
MICHAELA D

David

Har din gammal dator pajat? Jag minns att du skrev nånting om datorstrul men jag trodde att problemet var löst. Säg till bara om du har den kvar och vill fixa den. Hoppas att du fortsätta blogga!

Svar: Jag har kvar den, men den är långsam som en snigel och jag lyckas inte fixa det... Känns så krångligt, haha.
MICHAELA D

emma

Åh vad kul :) Jag pluggar Onlinemarknadsföring och är sugen på att jobba med det inom e-handeln :)

David

Vill du ha hjälp att fixa den? Jag hade en gammal Apple Powerbook som krånglade och jag letade efter lösningar på Internet i flera veckor. Jag tror att jag har en sida som skulle hjälpa dig om jag bara hittar mappen. Lösningen är väldigt enkelt om man har Internet. Man bara skriver en rad i kommandotolken.


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: