En ledig måndagJag har haft en så lugn förmiddag idag.
Har glidit omkring i mjukisbrallor, kaffe och lyssnat på musik. Pappa har köpt en kaffemaskin som gör världens godaste kaffe. Trodde aldrig jag skulle börja dricka kaffe. Rolig historia hur det gick till: När jag var aktiv med företaget sprang jag på möten titt som tätt och blev alltid serverad kaffe innan jag hann tacka nej, då kunde jag inte med att inte dricka upp det. Till slut vande jag smaklökarna och det började smaka ganska gott.. Haha.

Har som sagt en ledig dag idag, jag jobbar 80% och har därför nästan alltid minst en ledig dag mitt i veckan. Det är så himla skönt! Idag lagar jag en herrans massa matlådor som jag aldrig hade hunnit med annars. Förberedelse är verkligen A och O för att hinna med allt runt om träningen. Dessutom är det guldvärt att bara kunna ta fram en matlåda att värma när man kommer hem runt kl. 20.30 efter jobb och träning alla andra dagar. Nä, hörrni. Nu blir det lunch och sedan ska jag till gymmet och köra ett bröst/triceps-pass! :)
 
Är det förresten NÅGON som vet hur man ominstallerar sin MacBook till fabriksinställningar?! Har fortfarande inte lyckats och jag har testat allt jag kan..


Isabella - Szalai Fotografi

Hm har inte gjort en fabriksåterställning på min mac ännu men vad har du provat hittills?

charlotte

Vad fint det blivit här inne :) Det var fint innan också, men kul med förnyelse. Skönt med ledig dag! Jag är hemma från jobb idag då jag åkt på magsjuka :/

Svar: Åh tack! Usch, magsjuka är ingen höjdare.. Krya på dig!
MICHAELA D

F R I D A ▴

alltså lider med att ni har så mycket att göra på jobbet.... typ inga kvar ju </3

Svar: Det suuuuger :( kom tillbaks!
MICHAELA D

Filemon Filuhr

Kommandotangenten och R-tangenten vid uppstart

Svar: Precis vad jag har gjort..
MICHAELA D

Anna

Jag har 20-timmarskontrakt på mitt jobb (men kan få övertid upp till 40 timmar per vecka) och det är SÅ himla skönt att ha mer än två dagar ledigt per vecka. Det gör så stor skillnad! Vad är det du jobbar med? :)

Svar: Visst är det! Jag jobbar i kundtjänst. :)
MICHAELA D

Robin

För att installera om en Macbook Pro/Air så måste man starta datorn genom att trycka CMD + R vid uppstart. Det som är viktigt är att man raderar och formaterar hårddisken innan man väljer att installera OS X för annars installeras bara själva operativsystemet om.

Här har du en bra guide som förklarar exakt hur du går tillväga.

http://osxdaily.com/2013/10/26/clean-install-os-x-mavericks/

Ebba

Försöka hitta en skiva med operativsystemet på och reboota hela datorn på det sättet, jag ska prova det med familjens helt slutkörda macbook och hoppas det funkar! SKa bara hitta en sån skiva först...:)

Filemon Filuhr

....men om du håller nere alt -tangenten under uppstart...då borde du få fram en sida med två hårddisksymboler varav en som heter recovery.

Ellen Lindberg

Så himla skönt att kunna gå ner lite i arbetstid/inte jobba 100%! Lägger du resterande timmar på ditt företag, eller hur ser dina dagar ut? Så nyfiken!

Svar: Tänkte berätta mer i ett inlägg! Men just nu gör jag faktiskt inget annat än jobbar 80% i kundtjänst. :)
MICHAELA D

Victoria

Gillar verkligen hur din design på bloggen blev :) Roligt att se en uppdatering (även om jag följer dig på twitter).

Svar: Tack! :D
MICHAELA D

Josefine

Hej!
När du hade mysmåndag så låg jag på operationsbordet. Det blev bra och antagligen betydligt bättre. Jag ville egentligen bara säga att du hade en lång utläggning om att du inte kunde laga mat. De som inte kan det brukar inte göra matlådor. Heja dig!! Kram

Svar: Haha, åh! Det går framåt med matlagningen. Sakta men säkert... ;) Hoppas allt gick bra med operationen. <3
MICHAELA D

Acires

Vad jobbar du med? :)

Svar: Just nu i kundtjänst för ett elektronikföretag. :)
MICHAELA D

Ellen Lindberg

Så intressant, inlägget om det ser jag fram emot :) Hoppas du har det fint!


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: