Eldstad


Jag älskar brasor!
När jag och syrran var små hade pappa ofta tänt en brasa under vinterhalvåret, så stod vi där och värmde oss i handduk efter en dusch. Igår gjorde jag och Johan en brasa (eller okej, jag tittade mest på). Sedan kollade vi på serier hela kvällen. Ett tag nördade vi Merlin alldeles för mycket, nu har vi hoppat över till Homeland. Den serien är grym!! Ni måste se den, finns bland annat på Netflix. :)

Ikväll blir det bio, Fifty Shades of Grey! Vad jag hört så ska den vara grym, så jag håller tummarna! Har ni tänkt se den? Har ju vart himla mycket snack om den filmen.


AMANDA

Hejsan, hur gör du så texten ligger sådär? Du har den en bit in, under texten och den är som rak och fin. Är så otroligt svårt att förklara men den ser väldigt stilren ut där den ligger och inte börjar samtidigt som bilden börjar. Hur gör du? Kramar!!

Svar: Åhh.. Jag vet inte hur jag ska förklara. Har pillat massa med koderna i stilmallen under ".entrybody {" och ".entrybody img {", vet knappt själv hur jag har gjort.. Haha... Testa dig fram med olika värden!
MICHAELA D

Elin

Fina bilder, mysigt med brasa! Ja, ikväll blir det bio! :)

Yay du bloggar igen, heja! :D

Malin Sirviö

Jag ska se filmen imorgon :D Har läst böckerna också :)

emma

Åh vad mys <3

Christian Brandin

Himla fint!

Lovisa

Å, älskar brasor! Hemma har vi alltid en brasa tänd, bara för att det är så mysigt, hihi.

maria

Åh så himla mysigt!! Har en brasa i mitt rum och det är verkligen hur mysigt som helst! :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: