E-business Manager, Bikini Fitness och massa annat

 
Då möts vi här igen på min blogg och denna gång med ett helt nytt utseende! Jag fick ett sånt där bloggryck igår och kände bara att "NÄE, nu får jag faktiskt skärpa mig!", sedan satte jag mig och pillade med bloggdesingen i sisådär 9 timmar (snacka om att jag var ringrostig på det där).

Jag tror jag har pratat om det här innan, men jag blir så ledsen varje gång jag tänker på vilket stort glapp det är i bloggen. Från vad jag gjorde då till vad jag gör nu. När jag var aktiv bloggare tänte jag ofta på hur kul det skulle bli när jag flyttade hemifrån för att allt skulle finnas dokumenterat i bloggen och ni skulle få följa med. Det gick ju som det gick... och det kan jag fortfarande gräma mig över. Därför tänker jag lösa det genom att blogga bakåt i tiden! Iallafall så gott det går med dom bilderna jag har. Nu till en början kommer det alltså att bli "nutidsinlägg" blandat med sådant som har hänt för länge sedan.

Så, vad kommer hända mer i bloggen? Som ni kan se i kategorifältet så är "Träning & hälsa"-kategorin den största, det beror på att det är ett av mina största intressen. Dessutom kommer jag tävla i Bikini Fitness(!!!!) nästa höst/vinter och resan dit kommer ni som vill kunna följa här. :) Utöver det så jobbar jag fortfarande som fotograf då och då, så fotoinlägg kommer också ploppa upp titt som tätt. Och såklart mycket från vardagen där det just nu är mycket fokus på min utbildning till E-busniess Manager.

Bloggen kommer aldrig bli densamma som den en gång var, mitt liv är långt ifrån likadant som det var då. Det är nog det jag har haft svårt att acceptera. Bloggen är trots allt min lilla bebis.  Men jag ser verkligen fram emot att kunna blogga och dela med mig av vad som händer i mitt liv just nu. För att sätta en enkel och rimlig gräns för mig själv så tänker jag ca. 3 st inlägg i veckan till att börja med. Låter det bra? :)


Anonym

Jaaaa äntligen är du tillbaka! Gör gärna pepp inlägg om träning nu till 2016 när många behöver inspo!

Svar: Jaaa! Vi kööööör! :D
MICHAELA DAHLSTRÖM

Sara

Det låter super! Roligt att du är tillbaka igen, har saknat dina inlägg! :)

Svar: <3
MICHAELA DAHLSTRÖM

Jarina

Åh så roligt! Väntar på dina inlägg :)

Svar: :*
MICHAELA DAHLSTRÖM

Therese

Gud så kul! Det ska bli väldigt spännande att följa!

Anonym

Det låter jättebra! :) spännande!

Anonym

Jaaaa äntligen är du tillbaka! Gör gärna pepp inlägg om träning nu till 2016 när många behöver inspo!

Ingvild

Hurraaaa!!! :D Har savnet bloggen din og all the happiness! Du er så dyktig og inspirerende!

Svar: Åh, tack snälla!! :)
MICHAELA DAHLSTRÖM


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: