Fototräffen 2014 ställs in

Flera har hört av sig och frågat om årets Fototräff och tyvärr måste jag meddela att vi har valt att ställa in årets Fototräff.
Jag har kört en fototräff varje år sedan 2010. Därför känns det så himla surt att bryta trenden i år, speciellt med tanke på hur uppskattat det är och hur mycket det har utvecklats sedan första gången. Men tyvärr har vi inte haft tiden att styra upp detta evenemang i år, det är mycket jobb och framförallt tid som krävs för att planera dessa träffar. Både jag och Ottilia har haft fullt upp denna våren och att göra något halvdant finns inte på kartan för oss, därför var vi tvugna ställa in träffen i sommar. Detsamma gäller kurser och workshop, även där blir det en liten paus tillsvidare.

Jag är jättestolt över allt som vi lyckats åstadkomma med Fototräff och jag ser fram emot att fortsätta utveckla hela konceptet när vi har mer tid. Tills dess kan ni följa oss på facebook så att ni inte missa några nyheter eller spännande händelser!

Kram, puss och tack på förhand för förståelsen!

 P.s Det suger att inte få träffa er i sommar...


sofia

Så tråkigt att det inte blir något i år men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hoppas det kan bli något nästa år för det har varit så himla roligt att lära känna era underbara personligheter :)

Viktoria Wigenstam

Förstår att det känns trist! :( Kan trösta dig med att ni inspirerat mig i alla fall till att starta en fototräff i Norrbotten för alla oss här uppe :) hihi skillnaden från förra året och i år är enorm. Så tack för det i alla fall!
Jobba nu inte ihjäl er :) kram

Svar: Gud vad roligt! Stort lycka till :)
MICHAELA D

Louice

Riktigt tråkigt men vi alla förstår er! Hoppas på att den återvänder snart igen :D

Emma Grann Fotografi

Härliga bilder! Synd med fototräffen :(

Isabella - Szalai Fotografi

Hade gärna velat gå på något sånt här, men det är inte lätt att våga sig iväg när man social fobi hehe.. Men men, får kolla på alla fina bilder i stället. :)

Cassandra

Så synd!

tobbe

gillar din blogg

william

gud vad tråkigt:(


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: