Fota landskap med oss


Foto: Magnus Lindbom
 
Ni missar väl inte tillfället att bli bättre på att ta landskapsbilder med Magnus Lindbom som Fototräff ordnar 9-10 maj i Stockholm?
På fredagen kommer Magnus berätta om hur han tänkt när han tagit sina bilder och under lördagen kommer vi vara på Ingarö och fotografera med handledning och hjälp av Magnus. Han kommer lära oss mer om hur man ska hantera ljus och komposition för att skapa mer uttrycksfulla bilder.
 
Är det något jag är kass på så är det landskapfotografering och jag har aldrig förstått hur man "gör" för att få bilderna intressanta. Jag kan inte se något intressant att fota när jag ser natur och därför är jag superpepp på denna workshopen, för jag vill ju så himla gärna lära mig. Fler som känner igen sig? Häng med vettja! Det kommer bli amazing!! :)
 
Ni kan läsa mer om kursen och anmäla er här.


KassandraPalma

Såå fint!

Diana

Åh det låter roligt! Bör man ha några särskilda förkunskaper/objektiv tror du?

Svar: Visst gör det! Nix, det behöver man inte :)
MICHAELA D

becca

Vad roligt! Ni får gärna höra av er till mig om någon skulle få förhinder på er bröllopsworkshop med Day, vill verkligen med på den ;)

Ida-foto

Bilden var häftig, skulle också vilja lära mig mer om det!

Maia Dahlberg

Hej! Jag söker efter en fotograf som skulle vilja göra en TFP-plåtning. Är det något som låter intressant? Isåfall skulle jag kunna ställa upp nu på måndag den 7 i Göteborg :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: