Den där iPhone 5s:enTitta så fin min iPhone var en gång.
I sådär en dag ungefär. Ingen var gladare än jag när jag äntligen fick byta ut min iPhone 4 mot 5s:en när den släpptes. Jag har i princip aldrig pajat eller tappat någon mobil, men tro sjutton att denna åker i golvet femtioelva gånger innan jag ens hann tänka tanken att köpa ett skal. Inte nog med det, av någon konstig anledning startar den om sig själv med jämna mellanrum och ibland blir skärmen helt svart (trots att mobilen fortfarande är igång) så jag måste "tvångs"-stänga av den.

Någon som vart med om liknande och vet vad som är fel? Gissar att det bara är till att lämna in den på reparation. Alla dessa problem med tekniska grejer...


Riccard Axtelius

Jag hade en 3gs och sen en 4S och hade samma problem med att den startade om..Och framförallt att skärmen frös så man inte kunde göra något..Inte ens gå tillbaka med hemknappen..Så beslutet va rätt enkelt..Bytte till Samsung S4..Mycket bättre mobil där man är fri och inte låst som på iphone..

Fanny

Min iphone 5s har samma problem! Jag kan va inne på något och plötsligt stänger den av sig, eller så fryser skärmen..

Simon G

Man får ju vårda och ta hand om sina tekniska prylar Michaela, visste du inte det haha. ;-)

Svar: Va?!?!? Varför har ingen sagt detta till mig?! Hahaha... ;) Till mitt försvar så har jag faktiskt aldrig pajat någon annan mobil jag ägt innan denna!
MICHAELA D

Moa - hobbyfotograf

Har också en 5S och min startar också om sig ibland, helt random :p

Linnéa Olsson

Det där med att skärmen blir svart och vägrar göra något har jag haft mycket med min femma! Jag stänger aldrig av den dock utan hetstrycker på alla knappar möjliga, det kan ta flera minuter innan den bestämmer sig att vakna till liv och då tar typ 12425 printscreens eftersom jag tryckt på knapparna. Mycket laggigt :( Vet inte vd det beror på dock..

Frida

Tack för den snälla kommentaren http://fridakallhage.devote.se

Lilly Fang

jag hade också gärna bytat ut min. himla dåligt batteri. :/

LUCY ♥

När jag fick min hängde sig knappen hela tiden och den gjorde liksom vad den själv ville. Kunde också bli svart fast den var på. Jag skickade in den och fick en ny telefon hemskickad :)

Raghda Harahsheh

åhhh nej, så jobbigt!

Joakim

Lite sådär lagom sent infall, men jag hoppas du nu vid det här laget uppdaterat telefonen till iOS 7.1 som skall lösa det där med spontana omstarter! För min del fungerar det numera utmärkt på min iPhone 5 som tidigare led av lite småryck! :)

Svar: Jag har faktiskt inte gjort det... Ops. Skall göras direkt!
MICHAELA D


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: