Vad sägs om en Fotoweekend?

Fototräff fortsätter som sagt att utvecklas... Senaste var ju en nysatsning på att kunna erbjuda olika kurser (aktuellt just nu: retuschkursen med fåtal platser kvar!). Under våren har jag och Ottilia haft funderingar på att dra ihop en Fotoweekend 10-14 juli 2014. Det kommer bli hela tre dagar fulla med workshops, kurser, fotande, bad och en massa äventyr! Innan vi jobbar vidare på denna idén vill vi såklart kolla med er om detta är något ni hade velat hänga med på. Såå... Om ni tycker detta låter som en rolig grej - lämna jättegärna en intresseanmälan, då får ni även tillgång till mer info allt eftersom vi kommer längre i planerandet. :) Här lämnar du din intresseanmälan. Tack!


Charlotte

Det hade varit väldigt roligt! :)

Jenny

Vart kommer denna fotoweekend att hållas någonstans isf? :)
// Jenny

sabina

vart kommer denna hålla hus? Hade varit så kul om den hade ägt rum lite närmare Skåne då jag bor i Helsingborg o har ingen möjlighet att ta mig till Stockholm mm. HAde varit skoj då jag jättegärna vill gå!

marthe-rot@hotmail.com

fint bilde. kan du pliss komme med bak kuliser video snart stort savn du lager det alldri

CJ

Hej Michaela! Jag är intresserad av att gå retuschkursen men ser att lördagen är fullsatt. Hörde att det ev blir en extra dag på söndagen, hur bokar jag denna? Har mailat fototräff men har inte fått något svar. Har du koll på detta? :)

David

Hej! Har du lagt ned bloggen? Hoppas inte det! Om du har blivit uttråkad, ut och köpa en analog kamera! Prova med en gammal Rolleiflex TLR eller Yashica TLR. Ingen ljusmätare! "Sunny 16" regeln gäller hihi! Annars kan man köpa en begagnad Mamiya 645AF för 2000:-
Jag tror att mellanformat motsvarar 60-70 megapixlar.
:)

MOA - hobbyfotograf

MICHAELA!! Nu är det dags att blogga snart igen! :D

matilda

Nice ;)

Henrique Lundgren

Låter skoj. Härligt initiativ!!


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: