Sista chansen + info om liveblogg!

Behind the scenes från när Gordon plåtade mig & Ottilia förra året (se resultatbilderna på kurssidan)

Äntligen heeeelg! Tänkte precis skriva att jag ska vila så mycket jag bara kan denna helgen för att jag har en väldigt hektisk nästa vecka, men så kom jag på att den hektiska veckan börjar redan imorgon haha... Nåväl. Ville bara påminna er om att idag är sista chansen att anmäla sig till Fototräffs kurs "Från studiofoto till färdig bild!" som hålls nästa söndag i Stockholm. Det kommer bli så grymt bra och jag är superpeppad! Tycker det är så himla kul att det är sådan ålderskillnad på alla deltagarna, det är allt från 16-49 åringar som är anmälda. Alla åldrar är välkomna! Gordon, som är kursledaren, är professionell studiofotograf och ni kommer gå därifrån med massa kunskap och inspiration. :) » Läs mer/anmäl er här! ...och missa inte videosarna som ligger på kurssidan. :) Liveblogg! Innan vi rundar av inlägget tänkte jag informera er om att jag kör liveblogg imorgon kl. 18. Får jag pluspoäng nu för att jag för en gångskull sa till innan jag bara kickar igång? ;) Så nu hoppas jag att vi ses på bloggen imorgon kväll!


Filippa

när jag blir stor ska jag också ha en foto-studio:)

Louisefoto

Klart vi ses :D

cARIN

Har nu dragit igång min första veckans blogg, lottar ut 3-5 vinnare!
Allt du behöver göra är att kommentera jag är med!
LYCKTA TILL! :) <3

Emelie - fotograf

så jäkla synd att jag bor för långt ifrån. Köpte mig studio förra veckan nämligen.. aja, får nöja mig med internet ;-)

Fanny - foto&vardag

Skit också! Hur ska jag göra, kolla på Vampire Diaries eller din liveblogg? Åh båda är ju riktigt kul! Aja, får nog missa Vampire Diaries imorgon haha :)

Therese

Synd att man bor så långt från Stockholm, annars hade jag definitivt anmält mig :) Nåväl, det kommer väll nya chanser :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: