Och vad hände där?

Bild 1: Det superfräscha hotellrummet jag bodde på. Bild 2: Ottan & jag i vår snygga monter!


"I helgen ska jag blogga som aldrig förr"

Det publicerades två inlägg under Fotomässan och sedan var det tyst här igen. Vad hände egentligen? Jag var tyvärr tvungen att åka hem helt oväntat på lördagen, men jag är superglad över dom dagarna jag stod på mässan. Det var skitkul, dels för att få promota Fototräff men allra mest för att få träffa er! Jag ska se om jag kan dra ihop några inlägg om Fotomässan nu i efterhand, om ni vill läsa mer om hur det var? :) Dessutom börjar det klia lite i mina bloggfingrar nu igen, det kommer ju och går det där. Som jag har sagt innan ska det bli sådan befrielse när jag kan nästa år kan fokusera på det jag tycker är roligt igen, vilket bland annat är bloggen. :)


Anna

http://annadarner.blogg.se/2013/december/veckans-blogg.html#post-comments

Tänkte bara slänga in ett tips om min Veckans Blogg-tävling, kika gärna in och anmäl dig!

Ursäkta om du inte gillar såna här kommentarer.
KRAM

Tokyo-Love

Ja, vill gärna läsa mer eftersom jag inte kunde vara där! Förstår att det är svårt att "komma igång" inge, har haft samma problem. Men blir lika glad när jag ser att du uppdaterat. ;)

Saknade dig på söndagen! Men Ottan berättade att du var tvungen att åka hem. Ser fram emot fotomässan-inlägget!

Johanna

Hej! Tänkte fråga om du hade lust att skriva typ ett inlägg eller bara svara här på den här kommentaren om dit Tamron 28-75/2,8. Jag är nämligen fruktansvärt sugen på det objektivet. Efter som att jag bara använder mitt 50/1,8 objektiv just nu så är jag riktigt sugen på ett zoom som även har en låg bländare.
Så det vore grymt om du hade lust att skriva vad du tycker om det objektivet. Om det är värt 4000 eller om det kanske finns nåt annat objektiv som du skulle rekommendera som ligger runt samma pris. :)

amanda

Hej michaela!

Jag började fota med min Nikon D3100 för ungefär ett år sen. Jag har tänkt köpa en extern blixt till den och då har jag en fråga om det.
Det är ju så på Nikon D3100 att om man ska använda den inbyggda blixten på kameran så kan man inte ha kortare slutartid än 1/200 sekunder, vilket inte är så bra om man ska fota t.ex en vattendroppe. Så det jag undrar är: Kan man ha hur kort slutartid man vill om man har en extern blixt?


Tack för svar på förhand!

Nailpolish

Det brukar bli så, man säger att man ska göra en massa saker men det blir aldrig av! Kolla gärna in min senaste nageldesign på bloggen!


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: