Full fart framåt!

På Påskafton rullade denna bruden förbi. Vi hade nämligen ett sponsormöte inför Fototräffen. Det är bannemej inte långt kvar nu innan det smäller och det är så mycket kvar att göra! Det lär nog bli ett och annat möte nu framöver. Vi strävar efter att göra träffen ännu lite bättre för varje år så det blir en del jobb, men det är så värt det när allt är klart! Förresten, om ni har några önskemål för årets Fototräff är det bara att maila/kommentera era tips. Det är bara kul och verkligen något vi uppskattar. :) Ni glömmer inte att anmäla er va?! Det är inte obligatoriskt men det underlättar för oss att veta på ett ungefär hur många som dyker upp. :)


Jessica

Jag kommer tyvärr inte att kunna komma även om jag så gärna hade velat det... :( men ett tips är att ha ett alternativ att vara inomhus om det regnar ;) var på förra fototräffen i höstas och det var inte kul när det började rinna vatten längs ryggen... :/

MissJeni

Hade varit roligt att kika förbi, nu när jag bor så nära Stockholm :) får se hur jag mår då det är så nära BF :)

ragdis

fototräff låter awesome, tror inte jag kan då, men en nästa gång finns :D

matilda

ha ha, fina bilder! :)

matilda

Ha ha, fina bilder :)

Emma

nice

Ellen (alatariel)

Härliga bilder! :D

Paulina

åh jag skulle gärna vilja gå! men jag vet inte om jag vågar ensam haha :S

Kathleen Ramos

Skulle du snälla kunna länka mig i din blogg? Snälla, snälla, snälla, snälla! Vet att kanske typ 1000 flickor frågar dig samma sak varje dag, men det skulle betyda så mycket.. Alltså du kanske bara kan länka mig kanske under ett inlägg, i någon text, på en bild, under någon video! Alltså verkligen vart som helst, kramis! :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: