Flyttning pågår!

Som ni säkert har lagt märke till så har uppdateringarna på bloggen inte varit dom bästa det senaste. Det beror på att jag håller på att flytta bloggen! :) Har suttit hela dagen och fixat med "nya bloggen". Kommer flytta till eget webbhotell och börja använda Wordpress-bloggverktyg. Ska bli superkul, men lite läskigt... Är så van att vara här på blogg.se. För er kommer det nästan inte bli någon skillnad alls, kommer flytta över alla premmisar till nya bloggen så det behöver ni inte tänka på. Kommer även peka om denna bloggen till nya så man skickas vidare dit. Bra va? Nu måste jag köra vidare, vill hinna flytta denna veckan!


ANTONSFOTO

skitsnyggt! lycka till! :)

ida

skitsnyggt! Wordpress är 100x bättre.

Nathalie

Åh så bra det blev, Michaela! Följt dig på twitter och har nästan längtat lite att få se hur det blev och det blev ju toppen!:)

Julia

Jag bytte också precis från blogg till wordpress. Kanske inte lika seriöst som du då, men jag är iaf jävligt nöjd och will never go back ;)

sonja-foto och vardag

Men asså, hur kan man vara så fin som du?

M ä r t h a . V

Söt du är :)

Lennart

Läser normalt inte bloggar, men det här var en av de finaste bloggarna jag sett på mycket länge! En naturlig tjej som brinner för sitt intresse, fantastiskt! Känns någonstans som att du kommer bli något stort! Du är otroligt vacker också =)

Lycka till med fotokarriären!

SVAR: Tack så hemskt mycket! :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: