Svara-på-mail-morgonIdag unnade jag mig en extra lång sovmorgon.
Kom inte upp förens någon gång innan 11 och sedan dess har jag suttit och svarat på mail. Börjar bli klar nu, men mailprogrammet började strula så jag tar en paus nu. Ska väl göra mig lite lunch också, och göra mig helt i ordning. Sitter fortfarande i pyjamasbyxorna; lite av charmen att köra eget ;) Haha! Ne, det gäller att skaffa sig ordenligt med självdisciplin så dagarna inte bara rullar iväg.

Trots att jag ställde in så man inte kunde kommentera mitt förra inlägg så har flera tagit kontakt med mig på andra sätt och jag vill bara säga tack. Helt galet att folk jag aldrig har träffat bryr sig om mig på det sättet, ni är så fina allihopa! Jättestort tack från mig. Jag ♥ er.

Nu är det lunchdags säger herr. Mage...
Vi hörs snart igen finisar! :-)


otti

Vafan. Har vi samma liv? Sitter också i pyjamas och svarar på mail...

Tilda Larsson

Nu när du inte går i skolan längre, kommer du hinna blogga mer då?;D

Rebecca

superfin bild

Josefine

Vill du ge oss tips för att få bra studentbilder? Några småknep eller saker och tänka på? Tänkte låta mamma fota min student men vill ju ha bra bilder så ska försöka hjälpa henne med inställningar innan :D

Michelle

Jag tycker också att du gjorde helt rätt val. Att plugga passar helt enkelt inte alla. Dessutom tycker jag att du är väldigt modig som vågade hoppa av.

KRAAAAM på dej nu Michaela! :)

Florrie

Hoppas att du kan uppnå allt du vill nu när du hinner, och att du får det riktigt riktigt bra!

Kramizar

Fotograf MissJeni

Haha, sådär ser mina dagar ut ganska ofta, mysbyxor och sena mornar. Däremot blir det sena jobbkvällar istället.Och du.... angående att du hoppat av skolan..

Jag gick tre år på universitetet, bara för att sen inte få ut min examen tack vare två tentor som helt enkelt inte var "min grej". I början skämdes jag för att jag trodde alla förväntade sig att se min examen. Men ingen bryr sig mer än vad man själv gör.Jag tror på dig Michaela. Du kommer gå långt.

YlvaMinnie

Jag tyckte du gjorde helt rätt som hoppade av! Jag avundas dig så, inte för att du hoppade av skolan utan för att du verkligen kör din egen grej! Seriöst, jag vill tuyp bli som dig! :D:D

POOS

Det är bara för att du är värd alla peppande ord i världen! :)

Agnes

Fiiiiin bild ^^

Nea

Hejja dig! Jag tycker att det är otroligt modigt av dig att hoppa av skolan, även om jag vet att detta inte var något du bestämde på en eftermiddag.

Jag beundrar verkligen personer som vågar gå sin egen väg i livet.

Lycka till med ditt företag nu när du kan satsa på heltid!

Kram<3

P.S: Du kanske borde ändra lite i din presetationtext, det stämmer ju inte längre...

P.S2: Hoppas att det var okej att jag kommenterade ditt val, även om du inte ville ha några kommentarer i förra inlägget:)

johanna

hej!

suttit runt och kikat objektiv ett tag nu till min canon eos 7D. Har du tips på något bra och prisvärt?( runt 3000-4000 kronor) Ska vara ett som är bra för mode fotografering och porträtt (:skulle vara jätte snällt om du kunde svara. kram!

ANNA'S FOTO

Vilken fin bild! :D

caroline

förstod väl även jag att du inte ville ha kommentarer om inlägget här under, men tänkte bara tala om att du är så grymt duktig på fotografering och jag tror absolut att du kommer klara dig hur bra som helst! du är stark! Lycka till med allt :)

Moa

Jag tycker du gör helt rätt med skolan, jag skulle ha kunnat skriva inlägget själv faktiskt, trivs inte riktigt i skolan men ja, det känns inte som ett val för mig... Du har ju därremot eget och är så himla duktig på att fota, så jag är övertygad om att det blir några problem alls för dig -kör på, du är bäst :)

Lina Ahmed

Min kusin ska ta studenten snart och jag behöver verkligen fototips!

Jag skulle uppskatta om du svarade, skulle behövas!

Awesome blogg btw :)<3

It's Emmi

Älskar verkligen rapsfält! Havet av gula blommor ser så snyggt ut :D

Fotograf Annie

Det krävs en del självdisciplin när man har eget, det är svårt ibland :PJag tycker att du är modig som hoppade av gymnasiet igen. Du kan ju klara vad som helst utan en sådan utbildning också, du är ju jätteduktig. Vissa passar bättre i skolans värld och vissa bättre utanför, men alla kan nå dit de vill! You rock!Kram

Linnea Isabelle

Åh du verkar så himla glad nu! Förstår dig, skolan tar död på en. Men på twitter har nästan alla dina tweets varit negativa (menar inget negativt med det, eftersom det är positivt nu.. haha, förstå mig rätt!) och inläggen är gladare nu, wie! Go Michaela! :)

Maria

Jätte läcker bild :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: