5 senaste svaren på Blogresponse

Tänkte att det kanske kunde vara intressant att publicera några av frågorna och svaren som trillar in på Blogresponse ibland. Då kanske samma frågor slipper dyka upp gång på gång också. :)

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Om man har en Nikon D3100 & vill byta upp sig senare vad tycker du man ska ha för en ? Skriv gärna flera. :)

Vet ju inte hur mycket du kan så att säga, men D90 är en superbra kamera. Men om du känner att du behöver ännu mer kamera så kanske D300s är ett bättre alternativ. :)

Om du hade en Nikon D3100. Vad hade du tyckt om att 3 kompisar hade köpt varsin Nikon D3100 efter dig?

Att det var kul! Tänk, då har du tre nya fotopolare! :) Att man har samma kamera spelar ju ingen roll, då kan man dessutom lära sig av varandra.

Har du nån gång vart i Småland-Ljungby? Du är suuuper lik en tjej jag gick i kör med på juniårerna (stavning) för nårra år sen :)

Nej, det har jag aldrig varit. :)

Vad är det bästa med att fota tycker du? och vad är det sömsta/jobbigaste?

Vet inte om jag kan sätta fingret på något som är bäst... det är ett bra sätt att få ut sin kreativitet och sina idéer. :) Jag kan även tycka att det är avkopplande att knäppa några kort. Det jobbigaste är att redigera, haha... Jag har svårt att redigera många bilder på rak utan att bli uttråkad, dom första fem bilderna är det roligaste, sen går det utför... Haha ;) Nerå, så illa är det inte, men redigera är det som jag tycker är minst roligt iallafall. :)

vad tyckte du om ditt tamron objektiv. vet att du har skrivet det nån stans men kan inte hitta det nu:P funderar nämligen på att köpa och tänkte bara kolla vad du tycker om tamrons 28-75mm f/2.8? ^^

Jag tycker det är ett bra objektiv! Helt klart värt att satsa på om man vill ha bättre kvalité på ett likvärdigt kitobjektiv. Det enda som är lite sämre är att jag upplever att autofokusen är lite långsam, men så länge man inte ska fota sport så gör det inte så mycket. :)

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.Fotograf Elin Ivemo

hahaha! fråga två! HÄRMAPOR! hahahahahaha. fan, var glad att dina vänner delar ditt intresse!

Jonna - foto,stil & vardag }

Är en D80 bättre än en D90?

Har en nikon D40 nu men känner vekligen att jag behöver något bättre som jag kan utvecklas med.

.

varför uppdaterar inte din syster ;o

johanna

Hejsan :) Just nu har jag en tävling på min blogg i samarbete med paxlux.se där du kan vinna väggtexter och väggdekorer till ett värde av 200:- gå in på min blogg för att läsa mer. kram


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: